Home / Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Naast het organisch aantrekken van bezoekers is zoekmachine adverteren ook een goede manier om de doelgroep te bereiken. Via advertenties binnengekomen bezoekers converteren vaak beter dan gewone bezoekers.

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. SEA is een zeer effectieve methode om exact de doelgroep te bereiken. Hoogstwaarschijnlijk ben je al bekend met deze vorm van adverteren, maar heb je wel eens stil gestaan bij het bereik van displaynetwerken? Dit is een prachtige aanvulling op standaard SEA. De doelgroep komt jouw website dan niet alleen tegen in zoekmachines, maar ook op andere sites die dezelfde diensten of producten aanbieden als jij.

Hoe zoekmachine adverteren werkt

Zoekmachine adverteren begint met het bepalen van de doelgroep. Als die bekend is, kunnen we bepalen welke trefwoorden relevant zijn. Zoekt de doelgroep vervolgens naar één van deze trefwoorden, dan pas wordt de advertentie getoond. Als iemand op de advertentie(s) klikt moet je betalen. Per dag stel je een dagbudget in om te voorkomen dat je over het ingestelde advertentiebudget heengaat.

Wij vinden het bij alle werkzaamheden die we doen belangrijk om resultaten te laten zien. Bij zoekmachine adverteren kan dat heel precies, omdat we de advertentienetwerken koppelen aan Google Analytics. Je kunt zo precies zien wat een campagne je heeft opgebracht. Van kosten per aanvraag tot het aantal verkregen bezoekers. Wij analyseren deze gegevens continu om de investering zo laag mogelijk te houden en het rendement zo hoog mogelijk.

Uitbesteden voor een maximaal resultaat

Zoekmachine adverteren uitbesteden is een slimme zet. Natuurlijk vraagt het een investering, maar professionals halen veel meer uit het advertentiebudget dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Het maakt nou eenmaal een groot verschil of er een SEA specialist aan de campagnes werkt of een ondernemer die het naast zijn hoofdtaken doet. Ieder heeft zijn of haar specialisme.

Door campagnes continu te optimaliseren worden ze steeds beter. In onze rapportages maken we dat ook inzichtelijk. Kric telt gecertificeerde Google Ads specialisten die graag voor jou aan de slag gaan.

Privacy policy | © 2019 Kric.nl