Home / Website laten maken

WordPress website laten maken

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites op het internet. De term webdesign wordt echter regelmatig in bredere zin gebruikt. Daarbij wordt ook het technisch ontwikkelen van websites als onderdeel gezien. WordPress is uitermate geschikt voor het maken en onderhouden van websites en webshops voor bedrijf en particulier. De webdesigners van Kric hebben uitgebreide ervaring met dit veelzijdige en flexibele platform.

Wat is WordPress?

WordPress is een opensource CMS. Dat houdt in dat WordPress compleet gratis is. Maar om een mooie website met WordPress te maken zijn wel investeringen nodig. Denk aan een mooi design in plaats van de standaard opties en plug-ins om functionaliteiten aan het platform toe te voegen. Het grote voordeel is dat thema’s (designs) en plug-ins vaak voordelig zijn, omdat ze een grote afzetmarkt hebben en er veel concurrentie is. Kies je voor WordPress dan is het grootste deel van de investering het aantal uren dat de ontwikkelaar nodig heeft. Als je gebruik maakt van andere platformen komen de ontwikkelkosten bovenop de prijzige technieken en toevoegingen. Dat maakt WordPress de voordeligste stap richting een professionele website.

Eenvoudig te onderhouden

WordPress is begonnen als platform voor bloggers. Het uitgangspunt van de bedenker was om bloggen voor iedereen toegankelijk te maken. Vele jaren later is WordPress veel meer dan een blogplatform. Het is een veelzijdig en professioneel platform geworden, zonder aan gebruiksvriendelijkheid in te leveren. Om met WordPress te werken is wel enige voorkennis vereist. Je hoeft niet te kunnen coderen, maar het is verstandig om het onderhoud en de beveiliging van de website aan een specialist over laten.

Gericht op groei

Bijna elke organisatie wil groeien en dus het klantenbestand uitbreiden, een sterke website kan daar positief aan bijdragen. Waneer je klantenbestand groeit vraag dit soms ook om extra aanvullingen op de website, je wilt je klanten immers een website blijven aanbieden dat goed functioneert. Kric blijft ook na oplevering meekijken of de website nog steeds aansluit op de vraag van jouw klanten.

Bij Kric kun je ook terecht voor onder andere hosting en domeinbeheer. Naast het adviseren helpen wij onze klanten met meer online succes. Uiteraard door het ontwikkelen door moderne (responsive) websites, maar ook aan de hand van duurzame zoekmachine marketing en linkbuilding. Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je nog wat meer informatie? Wij staan je graag te woord met al je vragen.

Hoe gaan wij te werk?

1.

Je vraagt een vrijblijvende offerte op. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier.

2.

Je geeft je wensen door en je geeft aan welk doel de website heeft. We kunnen aan de slag.

3.

Wij starten met een conceptwebsite en leggen deze ter goedkeuring aan je voor. Schieten maar.

4.

De laatste puntjes zijn doorgevoerd. De website is klaar, we gaan hem live zetten!

Privacy policy | © 2019 Kric.nl