Home / Privacy policy

Privacy policy

Kric doet haar best om er voor te zorgen dat er op zodanige wijze met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan dat de privacy zo veel als mogelijk wordt beschermd en gewaarborgd. Kric houdt alleen die persoonsgegevens bij die zij nodig heeft om jou van dienst te kunnen zijn, voor het bijhouden van webstatistieken en om te kunnen voldoen aan de verplichte vereisten.

Communicatie via e-mailverkeer
Kric bewaart e-mailberichten die je naar ons verzendt op een beveiligde mailserver. Het kan voorkomen dat wij persoonlijke gegevens bij je opvragen die relevant zijn voor die diensten van Kric. Dit maakt het voor ons mogelijk om vragen te beantwoorden en de diensten van Kric naar het best van ons kunnen uit te voeren.

Inzage persoonsgegevens
De Wet bescherming persoonsgegevens geeft je het recht op inzage in je persoonsgegevens. Dit betekent dat Kric desgevraagd inzage verschaft in welke persoonsgegevens er van je zijn geregistreerd en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden verwerkt.

Cookies
Kric verzamelt en bewaart bepaalde informatie van bezoekers over het gebruik van deze website, zoals de datum en tijd waarop je de website hebt bezocht, het type browser, browser-taal, het Internet Protocol (IP) adres van de door jou gebruikte computer, het aantal hits, welke pagina's en sub-pagina's eerder zijn bezocht en de duur van de gebruikerssessie. Deze informatie wordt verzameld via een cookie. Een cookie is een tekstbestand dat door de browser op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. In onze cookies wordt geen naar personen te herleiden informatie opgenomen. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar doorgaans kun je de instelling van de browser wijzigen om dat te verhinderen. Als je geen cookies wilt ontvangen, kijk dan onder de Help-functie van de Internet-browser om te zien hoe je alle cookies kunt blokkeren. Je kunt ook een seintje ontvangen voordat een cookie wordt opgeslagen.

Verstrekking aan derden
Kric houdt geen unieke persoonsgegevens bij (bijvoorbeeld naam of e-mailadres), tenzij je daarvoor kiest en deze informatie specifiek vermeldt. Alle gegevens die je zelf op onze website invoert, komen terecht bij Kric. Kric stelt zonder toestemming persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking.

Wijzigingen
Kric houdt zich het recht voor ten allen tijde wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring overeenkomstig geldende wet- en regelgeving. Controleer daarom deze webpagina van tijd tot tijd om te zien of er veranderingen zijn opgetreden.

Privacy policy | © 2019 Kric.nl