Home / Online reputatiemanagement

Online reputatiemanagement

Internet vergeet niets. Tenminste niet vanzelf. Daarom is online reputatiemanagement een uitkomst wanneer je last hebt van negatieve berichtgeving op internet. Met onze discrete aanpak is online schade te repareren en zelfs te voorkomen.

Laat de online reputatie niet aan toeval over

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard luidt een Nederlands spreekwoord. Daarom mag je jouw reputatie nooit aan toeval overlaten. Negatieve of feitelijk onjuiste berichten in Google tasten de goede naam aan en dat is op veel manieren schadelijk. Kric helpt je om jouw reputatie te herstellen en toekomstige reputatieschade te voorkomen. Als je een bedrijf hebt dan begrijp je hoe belangrijk een eerste indruk is. Je wilt deskundig, professioneel en betrouwbaar overkomen naar de doelgroep. Negatieve berichten in Google kunnen dat beeld ernstige schade berokkenen met als gevolg dat potentiële klanten en bestaande relaties wegblijven.

Hoe werkt het

Kric neemt het heft in handen en treedt op tegen negatieve berichten in Google. Wij zorgen ervoor dat je weer een eerlijke kans krijgt op een goede eerste indruk. Om dat te bereiken hebben wij een doeltreffende aanpak bedacht die vaak bewezen heeft effectief te werken. Het uitgangspunt bij onze aanpak is dat internet nooit vergeet. Een negatief bericht kan tot in lengte van jaren online staan en het imago blijven beschadigen. Zomaar alle negatieve berichten verwijderen ligt echter niet in ons vermogen. Wat wij wel kunnen is de top tien in zoekmachines als Google anders inrichten. Bijvoorbeeld met het lanceren van nieuwe sites en blogposts, in combinatie met moderne SEO-technieken. Door deze aan te maken en te optimaliseren wordt je naam of dat van je bedrijf in Google omgeven door positieve, objectieve of neutrale resultaten. De doelgroep blijft zo gevrijwaard van negatieve berichtgeving en je hebt weer een eerlijke kans om een goede eerste indruk te maken.

Discreet en vrij van oordelen

Ons team heeft veel ervaring met online reputatiemanagement. Met alle plezier en toewijding zorgen wij dat particulieren en bedrijven een goed imago krijgen in zoekmachines als Google en Bing. In overleg stellen wij een plan op om de reputatie te herstellen en gezond te houden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen de situatie eerst nader kosteloos bekijken voor we aan de slag gaan. Je begrijpt natuurlijk dat wij geen voorbeelden mogen geven van aansprekende resultaten, maar we beantwoorden al je andere vragen graag.

Let op: wij oordelen niet en gaan uiterst discreet te werk. De enige beperking is de Nederlandse wet. Opdrachtgevers die handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving (bijvoorbeeld fraude, misbruik, bedrog) komen niet in aanmerking voor reputatiemanagement.

Privacy policy | © 2019 Kric.nl